Novus_sidhuvud2
loading...

Vårt mål är att öka kunskapen om försäljning i hela Sverige.

Grundare till företaget är Peter Paunovic, som har mångårig erfarenhet av försäljning, samt att leda och utveckla försäljningen inom en mängd olika branscher.

Novus Kunskap erbjuder utbildningar till alla typer av företag inom försäljning och service – oavsett bransch.

Välkomna!

Prenumerera på Novus Kunskaps Nyhetsbrev. Här får du varje månad konkreta tips och verktyg som hjälper just Dig att lyckas med dina affärer.


”Vi har lyckats över förväntan. Vi säljer numera till 40% av de kunder som ringer in, samtidigt som våra kunder ger oss betyg 9,2 av 10 när vi frågar hur nöjda de är med den service de får av oss.”
 
”Novus Kunskap har verkligen  gett våra medarbetare träning i och insikt om att kundservice och merförsäljning är tätt sammanlänkat. Inledningsvis fanns det en oro hos medarbetarna  att vi skulle sälja något till våra kunder som de inte själva hade frågat efter. Men resultaten talar för sig självt och kunddialogen blir bara bättre och bättre för varje dag. ” – Victoria Thore, Försäljnings- och marknadschef, Ikano Försäkring



Victoria Thore 
VD
Ikano Försäkring

Hej vänner!

Att arbeta med försäljning, att vara företagare, entreprenör, ja allt som har med affärer att göra, är bland det roligaste som finns. Men det är också utmanande. 

Det är så många saker att hålla koll på, det finns så mycket saker runtomkring som drar din energi och din fokus, så du lätt tappar greppet om affärerna. 

För att undvika det, så är det viktigt att du har koll på dina kunder och på din säljprocess. Det är just det jag utbildar inom. Det spelar ingen roll om du är säljare, jobbar som frisör, i en blomsterhandel eller på ett stort forskningsinstitut, du måste alltid, jag säger det igen, alltid, ha koll på din kund. Inte för att kräma ur varje krona, men för att förstå, känna, finnas tillgänglig och verkligen, verkligen kunna hjälpa kunden när det behövs.

Lycka till
 

Läs hela inlägget »
Bilder används under Creative Commons från symphony of love

Laddar innehåll...

nyhetsbrev