Novus_sidhuvud2

peters boktips

Titel: Bestseller
Författare: Peter Panovic


Idén till boken Bestseller föddes våren 2010 när Peter Paunovic och Ann Olrin båda var på väg att lämna Metro. Men eftersom det var så många andra idéer som också föddes då, fick boken vänta lite.

Men här är nu boken Bestseller; en enkel, inspirerande bok om ett av vår tids mest debatterade yrken – försäljning. Boken vänder sig till alla eftersom alla någon gång hamnar i en säljsituation eller kommer i kontakt med säljare.

Läs om säljprocessen, läs intervjuer med alltifrån läkare till vice VD för telekombolaget 3. Läs Bestseller, så är du en bit på väg att om inte annat, förstå vad försäljning är och handlar om.

Försäljning är en konst och riktiga säljare är så långt från nidbilden av en "krängare" man kan komma.

Titel: Dubbelt effektiv
Författare: Martin Sköld


Med boken Dubbelt Effektiv visar Martin Sköld, docent på Handelshögskolan i Stockholm, hur företag kan frigöra en stor konkurrenspotential som oftast är outnyttjad helt i onödan. Med hjälp av en unik metod och med pedagogiska exempel, illustrerar Sköld hur olika verksamheter kan bli dubbelt effektiva.

Boken är en vägledning till hur man skapar höga volymer av kundanpassade varor eller tjänster till låga kostnader, samtidigt som intäkterna skjuter i höjden.

Titel: Per Holknekt 1960-2014
Författare: Per Holknekt


Han var den komplexfyllde pojken från Dalarna som blev skateboardstjärna i Kalifornien. Han var entreprenören som grundade stilbildande butiker och skapade klädmärket Svea. Han var mannen som förlorade allt.

Utblottad och hemlös började Per Holknekt sin tuffa kamp mot ett mångårigt alkoholmissbruk. Han reste sig, grundade Odd Molly, blev mångmiljonär och levde livet.

Tills alkoholen fick honom i sitt grepp igen.

En ny kamp inleddes, och ett nytt liv. Hösten 2013 klev han ut från Odd Mollys kontor för sista gången. Per Holknekts liv är en berg- och dalbana. I hans memoarer, författade av Markus Lutteman, får vi följa med på turen.


  • 119 kr, inkl moms & frakt

KOSTNAD & INFO

Kostnad per bok:
119 kr, inkl moms & frakt

Faktura skickas med boken.